top of page
_DSC0862 BW.jpg

Wie is Bianca Mackintosh?

Je hebt moed nodig om dicht bij jezelf te blijven en om dit om te zetten in kracht. Ondanks dat ik goed ben met theorie en een heel pallet aan tools, methodieken en programma’s kan inzetten, kijk ik als eerste naar jou. Zodat we samen kunnen kijken naar wat het beste past bij jou. Als coach maak ik gebruik van wat iemand al in zich heeft, laat ik je dat inzien en gaan we dat samen versterken.

Mijn directe stijl, praktische instelling en humor zijn merkbaar tijdens de sessies. Ik doe een happy dance bij iedere overwinning, groot en klein, bij elke stap en beweging die iemand maakt. Want ik kijk niet naar ‘even’ een succes behalen, maar ik focus op het uitbouwen van een solide basis voor de rest van het leven. 

Ik heb ervaring als manager binnen verschillende organisaties in het bedrijfsleven, maatschappelijke domein en als HR adviseur op strategische niveau. Deze kennis combineer ik samen met mijn passie voor mensen en het leven. Ik werk samen met gelijkgestemden, omdat ik ervan overtuigd ben dat we dan bijdragen aan een toekomst voor degene die we coachen, onszelf en de generatie na ons.

 Specialisaties: 

A tori, mi gudu!  

Hierboven lees je de woorden:  A tori, mi gudu – Aan het verhaal, mijn schatje. Iets dat mijn lievelingstante tegen me zei als ik haar keuken inliep met een zorgelijk gezicht.

 

Ze keek me dan en zei “ a tori, mi gudu, aan het verhaal, meisje! En gaf me dan een of ander klusje te doen in de keuken.

 

Soms had ik geen zin om  het verhaal te delen, soms deelde ik het niet uit schaamte, soms deelde ik het niet omdat ik dacht dat dat niet mocht, soms deelde ik het niet uit angst en vaak deelde ik het niet, omdat er een onuitgesproken beroep op mij werd gedaan.  En dat laatste voelde ik door heel mijn lijf.

 

Terwijl ik bezig was met mijn klusje, zakte vaak mijn emotie en kon ik het verhaal vertellen. Ik hoor nog haar tjoeri als ze het niet eens met me was of als ze de hele situatie afkeurde. Dan kreeg ik haar visie op de situatie en of ik het daarmee eens was of niet, daar had ik het mee te doen. Ze liet me zelf nadenken over de situatie, mijn eigen visie hierop te vormen en hier na te handelen. 

 

Als ik hieraan terug denk, verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. O.a. dit heeft er voor gezorgd dat ik nu doe wat ik doe als coach & systemische opsteller. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en nodig je uit om dit te delen. 

 

Graag maak ik kennis met jou, wil jij een afspraak, mail mij dan op: info@bvida.nl 

_DSC0776 BW.jpg

Adres
 
Villa Antigone 
Stationstraat 30
6361 BH Nuth
Zuid-Limburg
Route

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page