top of page
kantoor

Outplacement

Geef uw werknemers de tools en ondersteuning die ze nodig hebben om hun loopbaan te sturen en een gevoel van vervulling en geluk te bereiken in hun werk- en privéleven. Bij B-vida  begrijpen we het belang van eigen regie en het vergroten van werk- en levensgeluk voor uw medewerkers.

Als gespecialiseerd loopbaanbureau bieden wij maatwerkprogramma's en outplacementtrajecten die uw werknemers helpen bij het navigeren door veranderingen in de organisatie, zoals reorganisaties of herstructureringen.

 

Ons doel is om uw medewerkers te ondersteunen bij het vinden van nieuw werk en een soepele transitie te faciliteren, terwijl u als organisatie laat zien dat u geeft om het welzijn van uw medewerkers.

Ons ervaren team van loopbaanadviseurs staat klaar om uw werknemers individueel te begeleiden en te ondersteunen tijdens deze transitie. We bieden hen de benodigde tools en strategieën om hun sterke punten, vaardigheden en interesses te ontdekken, en om nieuwe carrière paden te verkennen.

Met onze outplacementtrajecten helpen we uw werknemers bij het ontwikkelen van sollicitatievaardigheden, zoals het opstellen van overtuigende cv's en sollicitatiebrieven, en het voorbereiden van succesvolle sollicitatiegesprekken. We bieden ook waardevolle ondersteuning op het gebied van work-life balance, stressmanagement en het bevorderen van een positieve mindset.

Door te kiezen voor B-vida toont u uw betrokkenheid bij de professionele ontwikkeling en het welzijn van uw werknemers. Onze outplacementtrajecten bieden uw medewerkers de mogelijkheid om hun vaardigheden te versterken, nieuwe carrièremogelijkheden te verkennen en een positieve transitie te maken naar een nieuwe fase in hun loopbaan.

Werkgeluk & outplacement! 

Bij B-vida zijn wij deskundigen in werkgeluk. Werkgeluk is meer dan alleen plezier hebben in het werk dat je doet. Werkgeluk is het hebben van werk waar je voldoening uit haalt, waarbij je geprikkeld wordt, waar je enthousiast van wordt en gemotiveerd. 

Hierbij kijken we altijd naar de medewerkers én organisaties. Wij bekijken het van beiden perspectieven, hierdoor kunnen we alle factoren aan elkaar koppelen, begeleiden we de medewerkers en ondersteunen we de organisatie.  

Het outplacementtraject omvat verschillende stappen die zorgvuldig zijn ontworpen om werknemers te begeleiden tijdens hun transitie naar een nieuwe loopbaanfase.

Maak afspraak om meer te weten te komen over onze diensten en hoe we uw organisatie kunnen ondersteunen bij het faciliteren van succesvolle loopbaantransities.

Kies voor B-vida en toon uw toewijding aan het welzijn en de groei van uw medewerkers, zelfs tijdens veranderingen binnen de organisatie.

39.jpg

Adres
 
Villa Antigone 
Stationstraat 30
6361 BH Nuth
Zuid-Limburg
Route

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page