top of page
IMG_3711.JPG

Team coaching op de werkvloer

We gaan er vanuit dat samenwerken voor iedereen hetzelfde betekent, maar is dat ook echt zo? Samenwerken heeft in de Van Dale de definitie ‘in onderling overleg werken’. Maar hoe ziet zo’n overleg eruit, hoelang, met wie, waarover? 

Door team coaching komen we op de werkvloer en onderzoeken we vooraf goed wat de huidige situatie is en bespreken we dit met het team, met elk individueel teamlid en met de organisatie. Ook kijken we samen naar wat de toekomstige situatie zou moeten zijn.  

Speel in op veranderingen

De toekomstige situatie wordt bepaald doordat de wereld voortdurend in beweging is. Denk aan politiek, veranderingen in de branche, personeel en persoonlijk. Maar hoe ga je als team om met deze veranderingen? 

Door team coaching leren wij de organisatie en de loopbanen van medewerkers beter op elkaar af te stemmen. Zodat zij elkaar versterken. 

Team coaching versterkt elk teamlid

Er wordt gekeken naar verschillen tussen de medewerkers én de rol van de leidinggevende. Ook wordt er gekeken naar persoonlijke doelen van alle teamleden. Op deze manier is het mogelijk om persoonlijk talent optimaal te benutten binnen het team. 

B-vida ontwikkelt voor iedere organisatie, voor elk team een programma dat past bij de wensen en behoeftes. Alle aspecten die in in een organisatie meespelen worden daarin meegenomen, de boven- en onderstroom. 

We bepalen samen met het betrokken team een gezamenlijke koers. Door dit te doen wordt aandacht besteed aan het inzetten en ontdekken van de eigen krachten van elk teamlid. Zo leert ieder teamlid zijn of haar eigen regie terug te pakken en een duurzame transitie te doorlopen naar de gewenste toekomstige situatie. 

Bij B-vida helpen we medewerkers de beste versie van zichzelf te worden. Binnen hun werk, gezin en voor zichzelf. Dit doen we in samenwerking met organisaties! Zodat medewerkers geluk ervaren in werk én leven. 

Plan hier een afspraak!

IMG_1257.jpg

Adres
 
Villa Antigone 
Stationstraat 30
6361 BH Nuth
Zuid-Limburg
Route

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page