top of page
IMG_7719.jpg

Bereid je organisatie voor op succes met duurzame inzetbaarheid!

 

Duurzame inzetbaarheid is essentieel voor het succes van organisaties. Het gaat niet alleen om het ontwikkelen van de juiste vaardigheden, maar ook om het creëren van een gezonde werkomgeving waarin werknemers gedijen. Bij B-vida begrijpen we dit en bieden we op maat gemaakte oplossingen om organisaties te begeleiden bij het optimaliseren van duurzame inzetbaarheid.

 

Onze ervaren professionals, Bianca en Babette staan klaar om jouw organisatie te ondersteunen op verschillende gebieden:

 

1. Loopbaanontwikkeling: We helpen werknemers bij het identificeren van hun sterke punten, het stellen van doelen en het ontwikkelen van een loopbaantraject dat aansluit bij hun passies en ambities. Dit draagt bij aan hun betrokkenheid en tevredenheid, wat essentieel is voor duurzame inzetbaarheid.

 

2. Training en coaching: Onze inspirerende trainingen en coachingssessies richten zich op het vergroten van de vaardigheden en capaciteiten van werknemers. We bieden praktische tools en inzichten om hun kennis up-to-date te houden en hen voor te bereiden op toekomstige uitdagingen.

 

3. Teambegeleiding: We werken samen met teams om een gezonde en productieve werkomgeving te creëren. Door het versterken van samenwerking, communicatie en leiderschapsvaardigheden bevorderen we een positieve teamdynamiek en verbeteren we de algehele prestaties.

 

4. Organisatieadvies: Onze expertise op het gebied van duurzame inzetbaarheid zetten wij om tot advies en begeleiding bij het ontwikkelen en implementeren van beleid en initiatieven op organisatieniveau. We helpen bij het creëren van een cultuur van duurzame inzetbaarheid, waarbij gezondheid en welzijn, flexibiliteit en aanpassingsvermogen, en werkplekbeleid en -cultuur centrale pijlers zijn.

5. Gezondheid en welzijn: We bevorderen een gezonde werkomgeving en ondersteunen het welzijn van werknemers, zowel fysiek als mentaal. Door bewustzijn te creëren rondom gezondheidsgerelateerde aspecten, stressmanagement en work-life balance, zorgen we ervoor dat werknemers zich goed voelen en optimaal kunnen presteren. 

 

6. Werkplekbeleid en -cultuur: We ondersteunen organisaties bij het ontwikkelen van een positieve en inclusieve werkcultuur waarin diversiteit wordt gewaardeerd, talent wordt erkend en waarin werknemers worden gestimuleerd om actief bij te dragen en initiatief te tonen. Door het creëren van een stimulerende en ondersteunende omgeving, waarin medewerkers zich gewaardeerd en gehoord voelen, kunnen organisaties optimaal profiteren van het potentieel van hun mensen.

Wij zijn jouw partner in het creëren van een veerkrachtige en toekomstbestendige organisatie door middel van duurzame inzetbaarheid.

 

We zorgen er voor dat de duurzame inzetbaarheidsthema's op een praktische en effectieve manier vorm krijgen.  Onze aanpak is maatwerk, waarbij we samenwerken met jouw organisatie om de specifieke behoeften en doelen te begrijpen en daarop af te stemmen.

 

Investeer in duurzame inzetbaarheid en zie jouw organisatie floreren! 

 

Neem vandaag nog contact op met ons om te ontdekken hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen bij duurzame inzetbaarheid.

Neem hier contact met ons op!

17.jpg

Adres
 
Villa Antigone 
Stationstraat 30
6361 BH Nuth
Zuid-Limburg
Route

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page