top of page
_DSC0855 BW.jpg

Wie is Babette Uranka?

Durf de regie te pakken, durf dicht bij jezelf te blijven en de veerkracht te herontdekken om met alle gekkigheid in het leven om te gaan. Voor jezelf, binnen je werk en je gezin. Als coach wil ik tijdens onze sessie laten zien wat er allemaal mogelijk is. Ik vraag niet alleen om te delen, maar zal ook mijn eigen ervaringen delen, zodat jij je veilig voelt en je kwetsbaar op durft te stellen.

Ik heb een nuchtere instelling en denk oplossingsgericht. Ook ben ik ervan overtuigd dat werk veel meer is dan alleen geld verdienen, maar dat het echt een stuk zingeving kan bieden. Wat dat voor jou betekent, wil ik samen met je ontdekken! 

Mijn luchtige stijl met een vleugje humor en mijn praktische instelling zijn merkbaar binnen de sessie. Op deze manier help ik je ontdekken wat je echt wilt bereiken in je werk en leven, om zo tot een optimale balans te komen. Er is maar één iemand die dit doel kan bereiken en dat ben je zelf. Maar ik help je graag met dit proces!

Specialisaties: 

Dream big, start small, but most of all start!

 Dit is een quote die mij in een zin omschrijft als mens. Niet alles vooraf helemaal uitdenken, maar gewoon beginnen om je dromen waar te maken.

Vanuit mijn HR vakgebied werd mij de kracht van het motiveren en inspireren van mensen steeds duidelijker. Ik ben  mij de afgelopen jaren dan ook steeds meer op het coachen van mensen  gaan richten. Ik geloof in de eigen kracht van mensen en in de regie van je leven in eigen hand nemen.

Ik hou van een nuchtere, praktische  aanpak met een vleugje humor. Op deze manier  kun je  ontdekken wat je echt wil bereiken in carrière en leven, om tot een zo optimale balans te komen.  Er is tenslotte maar een iemand die dit doel kan bereiken en dat ben je zelf.

Graag maak ik kennis met jou, wil jij een afspraak, mail mij dan op: info@bvida.nl 

_DSC0744 BW.jpg

Adres
 
Villa Antigone 
Stationstraat 30
6361 BH Nuth
Zuid-Limburg
Route

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page