top of page
Geld inzamelen

Gesubsidieerde loopbaantrajecten

Sterk in je werk | Gesubsidieerde loopbaantrajecten | Loopbaancoaching 

Samen sterk in je werk is er voor jou! 

Sterk in je werk is er voor iedereen die in zorg en welzijn werkt of interesse heeft naar een loopbaan in de zorg. B-vida maakt hier ook deel uit. We zijn er voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken. Je krijgt in een persoonlijk gesprek met een gratis loopbaancoach informatie over opleidingen en baankansen bij jou in de buurt, maar ook advies hoe je je werk in de zorg beter kunt organiseren.

 

Gesubsidieerde loopbaantrajecten 

Sterk in je werk is een onafhankelijk loopbaantraject, er wordt geen informatie gedeeld met werkgevers. Wij bieden jouw steun bij het zetten van de volgende stap in je werk. 

Samen met een ervaren loopbaancoach in zorg en welzijn kijken we naar je situatie. Jullie kijken samen naar waar je goed in bent en waar je kansen op werk liggen. En wat je daarvoor nodig hebt, zoals het zoeken naar een goede werk/privébalans. Je wens om in te stromen in de zorg brengen we in kaart met een beroepentest. We kijken samen naar een cursus, een opleiding of BBL-plekken. Dit doen we zonder kosten, voor jou.

 

Lees hier twee ervaringsverhalen: 

 

Sterk in je werk hield Patricia in de zorg - De Limburger

Vivian durft stappen in haar ontwikkeling te zetten - Zorgnet Limburg

 

Samen sterk in je werk is er voor jou!

Al heel wat jaren zien wij dat coaching een positief effect heeft. Mensen weten beter wat ze willen, kunnen keuzes maken die bij hen passen, voelen zich beter en in een herstelproces ervaren ze een extra boost.

Coaching zou voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Dit is niet altijd zo en daarom bieden wij, vanuit verschillende kanalen, gratis trajecten aan voor de deelnemen.

 

Meld je aan! www.sterkinjewerk.nl

 

Meer opties voor gesubsidieerde loopbaanbegeleiding

 

Heb je interesse in gesubsidieerde loopbaancoaching, zoals Sterk in je werk, neem dan altijd contact op om te horen wat er allemaal mogelijk is voor jou. De aanmelding is vrijblijvend en wij informeren je graag over jouw mogelijkheden.

Neem hier contact met ons op

Gezonde organisatie én enthousiaste medewerkers

Onze uitdaging ligt in een beeld te vormen van jouw functie en in het signaleren van mogelijkheden, zodat jij de regie durft te pakken en de beste versie van jezelf durft te zijn. Wij ondersteunen medewerkers en organisaties in dit proces met het doel bij te dragen aan een gezonde organisatie.  

Wij geloven dat wanneer medewerkers de regie durven te pakken dit bijdraagt aan een gezonde organisatie. Als organisatie wil je voor je medewerkers zorgen en wij dragen bij aan deze zorg. Zodat personeel doorstroomt, doorgroeit en werkgeluk ervaart.

Ben jij klaar om de beste versie van jezelf in werk én leven te worden?

Plan hier een afspraak!

IMG_2011.JPG

Adres
 
Villa Antigone 
Stationstraat 30
6361 BH Nuth
Zuid-Limburg
Route

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page