top of page
_DSC0896 BW.jpg

Loopbaancoaching  

Bij loopbaancoaching weten we bij B-vida de juiste snaar te raken, zodat iemand zelf de regie kan terugpakken! 

Bij B-vida loopbaancoaching weten we de juiste snaar te raken, zodat iemand zichzelf kan zijn in de gesprekken. Pas als je jezelf durft bloot te geven, kom je tot de kern. Vaak weet je de antwoorden wel, maar ben je het vertrouwen in jezelf kwijtgeraakt. Goede coaching brengt inzicht en zet iemand weer in zijn kracht.

 

Pak de regie terug!

Zie je dat een collega of medewerker vastloopt? Of merk je zelf dat je door de bomen het bos niet meer ziet?

Weet je niet meer wat je wilt? Wat je kan? Hoe je iets nieuws kan bereiken? 

Wij helpen jou de kracht terug te vinden om de beste versie van jezelf te zijn. Door dicht bij jezelf te blijven en je veerkracht te herontdekken, om met alle gekkigheid in het leven om te gaan. Voor jezelf, binnen je werk en je gezin. Als loopbaancoach helpt B-Vida mee om de regie terug te pakken en stappen te zetten. 

 

Hoe ziet loopbaancoaching eruit?

Tijdens onze sessie is onze directe stijl, praktische instelling en humor merkbaar. We hebben een pallet aan tools, methodieken en programma’s die we kunnen inzetten. Maar we kijken eerste naar jou. Zodat we samen kunnen kijken naar wat het beste past bij jou. Daarnaast durven we aan jou onszelf te laten zien en zullen wij ook onze eigen ervaringen delen. Omdat we er van overtuigd zijn dat wanneer wij dat durven, jij de ruimte en veiligheid voelt om dat ook te doen. Als coach maken we gebruik van wat iemand al in zich heeft, laat ik je dat inzien en gaan we dat samen versterken.

Neem hier contact met ons op! 

Gezonde organisatie én enthousiaste medewerkers

Onze uitdaging ligt in een beeld te vormen van jouw functie en in het signaleren van mogelijkheden, zodat jij de regie durft te pakken en de beste versie van jezelf durft te zijn. Wij ondersteunen medewerkers en organisaties in dit proces met het doel bij te dragen aan een gezonde organisatie.  

Wij geloven dat wanneer medewerkers de regie durven te pakken dit bijdraagt aan een gezonde organisatie. Als organisatie wil je voor je medewerkers zorgen en wij dragen bij aan deze zorg. Zodat personeel doorstroomt, doorgroeit en werkgeluk ervaart.

Ben jij klaar om de beste versie van jezelf in werk én leven te worden?

 

Plan hier een afspraak! 

Ben jij klaar voor werkgeluk? 

Bij B-vida zijn wij deskundigen in werkgeluk. Werkgeluk is meer dan alleen plezier hebben in het werk dat je doet. Werkgeluk is het hebben van werk waar je voldoening uit haalt, waarbij je geprikkeld wordt, waar je enthousiast van wordt en gemotiveerd. 

Het is een manier van werken en deels heb je dit geluk zelf in de hand. Dat wil echter niet zeggen dat je altijd (werk)gelukkig bent. Het hangt namelijk ook af van verschillende externe factoren zoals collega’s, je thuissituatie en je werkplek.

Hierbij kijken we altijd naar de medewerkers én organisaties. Wij bekijken het van beiden perspectieven, hierdoor kunnen we alle factoren aan elkaar koppelen, begeleiden we de medewerkers en ondersteunen we de organisatie.  

_DSC0963 BW.jpg

Adres
 
Villa Antigone 
Stationstraat 30
6361 BH Nuth
Zuid-Limburg
Route

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page