top of page
_DSC1001 BW.jpg

Wie is B-vida?

Wij zijn hét bureau voor jezelf en voor je organisatie. Bij B-Vida helpen we je de beste versie van jezelf te worden. Binnen je werk, je gezin en voor jezelf. Zodat jij geluk kan ervaren in werk én leven. 

Tegenwoordig is werken en leven onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door thuiswerken en de online wereld is de verbinding alleen maar sterker geworden. Wij helpen medewerkers om zich krachtig te voelen in de huidige wereld. 

 

Hoe is B-vida ontstaan?

Als buurmeisjes woonden we naast elkaar, maar we verloren elkaar door een verhuizing uit het oog. Dertig jaar later kwamen we elkaar weer tegen, deze keer op Facebook, waar Babette Bianca een berichtje stuurde met de vraag om eens bijkletsen. Onder het genot van een kop koffie waren we verrast hoe makkelijk we konden praten, hoeveel raakvlakken we hebben als het aankomt op carrière, opvoeding, normen en waarden. Maar bovenal, we hebben precies dezelfde visie over werk én leven. 

We ontdekten dat onze persoonlijkheden goed bij elkaar passen, elkaar versterken, maar ook dat onze werkervaring goed op elkaar aansluit. Bianca ondernemende al onder de naam B-vida en Babette was gestart met het bedrijf Denken & Doen. Daar ontstond het vonkje om samen te gaan ondernemen, om de visie die wij hebben over werk én leven de wereld in te brengen.

 

Zodoende hebben we beide eenmanszaken samengevoegd en zijn we onze krachten gaan bundelen. Dat was de start van B-vida 2.0. B-vida in de vorm zoals je het nu kent.

 

Meer weten over Bianca of Babette, lees verder!

Alle video's

Alle video's

Nu bekijken

Wat doen wij?

Wij geloven dat wanneer medewerkers de regie durven te pakken dit bijdraagt aan een gezonde organisatie. Als organisatie wil je voor je medewerkers zorgen en wij dragen bij aan deze zorg. Zodat personeel doorstroomt, doorgroeit en werkgeluk ervaart.

Onze uitdaging ligt bij een beeld vormen van jouw functie en in het signaleren van mogelijkheden, zodat jij de regie durft te pakken en de beste versie van jezelf durft te zijn. Wij ondersteunen medewerkers en organisaties in dit proces met het doel bij te dragen aan een gezonde organisatie.  

Ben jij klaar om de beste versie van jezelf in werk én leven te worden?

Plan hier een afspraak!

19.jpg

Adres
 
Villa Antigone 
Stationstraat 30
6361 BH Nuth
Zuid-Limburg
Route

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page