top of page
IMG_9426.jpg

Training Werkgeluk

Ben jij aangekomen op een punt in je loopbaan dat je geen energie meer krijgt van je werk? Vraag jij je af of er niet meer werkgeluk kan worden toegevoegd aan jouw leven?

 In deze training nemen we je mee in wat werkgeluk nu eigenlijk betekent en welke aspecten meespelen. 

Daarnaast geven we je handige tips om een carrière switch te maken. Aan het einde van dit Webinar heb je meer inzicht in wat een switch naar de zorgsector voor jouw werkgeluk kan betekenen en hoe je hier concreet mee aan de slag kan. Dus als jij toe bent aan meer werkgeluk in je leven, ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze training. 

Wat levert deze training op?

Familie- en organisatiesystemen zijn een visualisatie van het patroon en de bijbehorende dynamiek waar je mee te maken hebt. Dit kan gaan over zowel je privé- als professionele leven. Als individu kun je jezelf zien als systeem, maar ook de omgeving en familie kun je zien als systeem. Een systeem heeft componenten die invloed hebben op de werking van het systeem en het resultaat van het systeem. Er kan systeemdruk ontstaan, die willen we in beeld brengen. Vanuit daar kan men patronen herkennen, erkennen en een andere bewuste keuze maken. Samen gaan we kijken hoe je in het dagelijks leven en binnen je werk met deze patronen wordt geconfronteerd en gaan we kijken hoe je daarmee om kunt gaan, zodat jij de regie kunt terug pakken. 

Ontdek alle mogelijkheden!

Daarnaast biedt B-vida diverse workshops gericht op familie en gezin. Zoals opvoedings- en ontwikkelingsthema's voor ouders/opvoeders en scholen. Deze workshops worden altijd toegespitst op de vraag en/of het probleem.  Neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken waarbij we jou het beste bij kunnen helpen.

Plan hier een afspraak!

IMG_9956SEL.JPG

Adres
 
Villa Antigone 
Stationstraat 30
6361 BH Nuth
Zuid-Limburg
Route

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page