top of page
_7500046.jpg

Training Werkgeluk

 Familie en organisatieopstellingen

Tussen familie- en organisatiesystemen zit wel degelijk verschil. Echter het doel is hetzelfde, namelijk kijken hoe alle verschillende factoren binnen jouw familie en organisatie met elkaar verbonden zijn en effect hebben op het verleden, heden en toekomst. 

Zo ben ik nu eenmaal!

“Ik ben nou eenmaal zo!”  Een uitdrukking die we vaker te horen krijgen tijdens de individuele [interne link naar pagina], teamcoaching [interne link naar pagina] en organisatie trajecten [interne link naar pagina] die we bij B-vida begeleiden. Dat is ook zo: je bent wie je bent. Je brein is vanuit een biologische perspectief (DNA) gevormd.

 

Je bent ook zoals je bent door waar je vandaan komt (familie en gezin), wat je hebt meegemaakt én welke keuzes je hebt gemaakt in het werk en leven. 

Je bent als het ware een trechter waar verschillende zaken samenkomen, genetisch bepaald en anderszins. Naast dat je jouw eigen persoon bent, los van de familiepatronen. Daar tegenover staat ook dat je het “product” bent van jouw omgeving en familiesysteem. 

Wat levert deze training op?

Familie- en organisatiesystemen zijn een visualisatie van het patroon en de bijbehorende dynamiek waar je mee te maken hebt. Dit kan gaan over zowel je privé- als professionele leven. Als individu kun je jezelf zien als systeem, maar ook de omgeving en familie kun je zien als systeem. Een systeem heeft componenten die invloed hebben op de werking van het systeem en het resultaat van het systeem. Er kan systeemdruk ontstaan, die willen we in beeld brengen. Vanuit daar kan men patronen herkennen, erkennen en een andere bewuste keuze maken. Samen gaan we kijken hoe je in het dagelijks leven en binnen je werk met deze patronen wordt geconfronteerd en gaan we kijken hoe je daarmee om kunt gaan, zodat jij de regie kunt terug pakken. 

Ontdek alle mogelijkheden!

Daarnaast biedt B-vida diverse workshops gericht op familie en gezin. Zoals opvoedings- en ontwikkelingsthema's voor ouders/opvoeders en scholen. Deze workshops worden altijd toegespitst op de vraag en/of het probleem.  Neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken waarbij we jou het beste bij kunnen helpen.

Plan hier een afspraak!

IMG_5262.jpg

Adres
 
Villa Antigone 
Stationstraat 30
6361 BH Nuth
Zuid-Limburg
Route

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page