top of page

Loopbaancoaching: Jouw Sleutel tot Werk- en Levensgeluk

Loopbaancoaching, wat wil je er mee bereiken? Dat is een vraag die we altijd stellen bij een eerste gesprek. De antwoorden die we krijgen te horen zijn verschillend en wat overeenkomt is dat mensen heel duidelijk hebben dat wat ze ook willen bereiken, de impact niet alleen invloed heeft op het werkzame leven, maar ook altijd impact heeft op het privéleven.

Om erachter te komen wat loopbaancoaching voor jou kan betekenen, is het van belang om jouw behoefte in beeld te brengen. Een aantal van onze inspirerende coachees stellen we voor in deze blog. De namen en de foto’s zijn fictief om de privacy te waarborgen. Zij hebben de regie over hun loopbaan teruggepakt en zijn we samen gaan verkennen wat de mogelijkheden zijn.


Vaak besteden we een groot deel van de dag aan werken. Het zorgt ervoor dat ons brein en ons lichaam in beweging blijft. Het betekent: ik kan de rekeningen betalen, ik kan iets betekenen voor een ander, ik kan leren, ik heb leuke collega’s, ik kan mezelf ontwikkelen, ik doe ervaring op, ik werk aan mijn toekomst, ik kan… vul het maar in. De antwoorden op deze vragen zijn afhankelijk van het moment dat iemand zich in haar/zijn loopbaan bevindt. Ben je startend, heb je veel ervaring of ben je aan het einde van je loopbaan? Ieder loopbaantraject is anders, op hoofdlijnen lopen we een aantal stappen door.


De kern is: Werk is zoveel meer dan alleen maar werk: Wat betekent werk voor jou?Het antwoord gaan we samen in beeld brengen aan de hand van een aantal stappen:


1. Wat is jouw startpositie?

2. Wie ben ik?

3. Wat kan ik?

4. Hoe ga ik het bereiken?


De eerste stappen richting de toekomst worden gezet en jij hebt de regie over je loopbaan in eigen hand genomen. Tijdens het traject vul je jouw rugzak met de tools die nodig zijn om proactief te zijn op jouw loopbaanpad en werkgeluk. We bieden een solide basis en passen het traject, op maat, aan door middel van gesprekken, coachingsmethodieken en testen (indien nodig).


Loopbaancoaching is een waardevol hulpmiddel voor mensen in alle stadia van hun loopbaan. Bij B-vida zijn we toegewijd aan het ondersteunen van onze coachees in het ontdekken van hun potentieel, het vinden van vervulling in hun werk en het bereiken van hun carrièredoelen.

Loopbaancoaching is een reis van persoonlijke en professionele groei. Het helpt coachees niet alleen hun carrièredoelen te bereiken, maar ook om in balans te zijn in werk én leven. Bij B-vida werken we samen met onze coachees om hun unieke pad te vinden naar succes, voldoening en geluk, op zowel professioneel als persoonlijk vlak.Wil je meer weten over hoe loopbaancoaching jou kan helpen om je loopbaan naar een hoger niveau te tillen? Bezoek onze website www.bvida.nl en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page