Teamwork works!

 

De wereld is voortdurend in beweging, de markten veranderen constant.


Een gegeven dat voor het ene bedrijf een blok aan het been is, maar voor het andere een uitdaging met riante mogelijkheden vormt.


De transitie van bedrijven naar die nieuwe situatie(s) bepaalt het succes van de verandering. Maar hoe faciliteer je die transitie? Hoe geef je die vorm?

 

Onlosmakelijk onderdeel van dat overgangsproces is een (hernieuwd) uitkristalliseren van de organisatiedoelen, waardoor vaak ook de persoonlijke doelen van de medewerkers aan een herijking toe zijn.

B-vida faciliteert het programma ‘Teamwork works!’ om die transitieperiode kracht bij te zetten.

 

Vanuit de missie ‘Verbeter de wereld, begin bij jezelf EN organisaties’ ontwikkelt B-vida voor iedere organisatie een transitieprogramma, maar ook voor ieder team of afdeling die hierbij betrokken is. Alle aspecten die in een organisatie meespelen worden daarin meegenomen, dus zowel de boven- en onderstroom.


Vanuit een gedegen en zorgvuldige analyse stellen we samen met alle betrokken teams of afdelingen van de organisatie een koers uit voor de transitie waarin ruimte is voor de vereiste flexibiliteit om de veranderende markt te kunnen handelen. Met deze ‘duurzame transitie’ zal uw totale organisatie de gewenste vooruitgang boeken.