Week van de loopbaan

Check je loopbaan tijdens de Week van de Loopbaan!Is duurzame inzetbaarheid al een speerpunt binnen jullie organisatie?


Meld je aan voor de Week van de Loopbaan 2021!

Het aan boord hebben en houden van betrokken en toekomstbehendige werknemers wordt steeds belangrijker. Zeker in een aantrekkende en sterk veranderende arbeidsmarkt. In heel Nederland zetten Noloc loopbaan- professionals en jobcoaches spreekwoordelijk* hun deuren open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 13 t/m 17 september 2021. Zo kunnen werknemers op laagdrempelige en vrijblijvende wijze kennis- maken met een loopbaanexpert en persoonlijk of online van gedachten wisselen over hun persoonlijke ontwikkeling. Ook HR-verantwoordelijken kunnen advies krijgen hoe het potentieel van werknemers aan te spreken.LevenLangOntwikkelen (LLO) en Duurzame inzetbaarheid

Kennis verliest sneller aan waarde. Digitalisering vereist nieuwe vaardigheden en soft skills zoals samenwerking worden steeds belangrijker. Blijven leren en ontwikkelen is een rode draad voor duurzame inzetbaarheid. Loopbaanprofessionals (h)erkennen het belang hiervan.


Definitie LevenLangOntwikkelen


“Gedurende het hele leven (pro)actief ontplooien van kwaliteiten op basis van eigen interesses en waarden voor een duurzame bijdrage aan de samenleving, eigen gezondheid en geluk”.


Werknemers gaan nu kritischer stilstaan bij vragen zoals ‘Wie ben ik? Wat wil ik? en Waar wil ik aan bijdragen?’. Loopbaanoriëntatie geeft inzicht in eigen talenten en individuele drijfveren. Dit is mede bepalend of je werk doet dat bij je past. Loopbaanoriëntatie kan sturing geven, rust of juist prikkelen om in beweging te komen. Je blijven ontwikkelen tijdens je loopbaan is actueel en stopt nooit. Sommige werknemers hebben een duwtje in de rug nodig om zich hier bewust van te worden en de regie in eigen handen te nemen. Anderen doen dat zelf, zijn zich bewuster van hun kansen in de arbeidsmarkt en maken dan ook een bewuste keuze voor de organisatie.


Duurzame inzetbaarheid - waaronder talentmanagement, mobiliteit, opleiding en ontwikkeling - is topprioriteit voor organisaties. De veranderende arbeidsmarkt vraagt HR-verantwoordelijken na te denken hoe werknemers intrinsiek te motiveren en toekomst- bestendig te laten ontwikkelen. Investeren in werknemers loont. Of dit nu gaat om het uitproberen van nieuwe rollen of het verbreden van vaardigheden. Als mensen enthousiast zijn over hun werk en ook nog eens voldoende loopbaanmogelijkheden zien, ontstaat er betrokkenheid en zijn ze trots op zichzelf en hun werk.

Noloc loopbaan- professionals adviseren werkenden en organisaties welke stappen zij kunnen nemen om inzetbaar en vitaal te blijven.


Alle werknemers, en ook hun werkgevers of HR-verantwoordelijke, zijn van harte welkom bij de Week van de Loopbaan!


Aanmelden

Meld je aan en wijs jouw werknemers, vrienden en/of collega’s op de Week van de Loopbaan. Je krijgt de kans om objectief te sparren over jouw persoonlijke loopbaanvraagstuk met een vakkundige loopbaanprofessional bij jou in de buurt.


Ook B-vida opent haar deuren tijdens de Week van de Loopbaan en wel op 15 en 16 september. We nodigen je graag uit om vrijblijvend een afspraak te maken door een mail te sturen naar info@bvida.nl. We hopen je te ontmoeten (persoonlijk of online) tijdens de Week van de Loopbaan.


Vol = vol dus mail ons nu alvast voor het maken van een afspraak!


Vriendelijke groet,


Bianca en Babette


Week van de Loopbaan - www.noloc.nl


Kijk ook op https://www.bvida.nl/hr voor meer informatie over onze HR dienstverlening.


#loopbaancoaching #noloc #humanresources #ontwikkelen #doedenkbvida


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het is maandagochtend en ik wordt wakker met hetzelfde "knoopgevoel" in m’n buik, je kent het wel als je ergens heel erg zenuwachtig voor bent, maar dit gevoel is bij mij al jaren onafgebroken aanwezi