top of page

Geluk in werken én leven: Ontdek het in onze B-vida Podcast!


Welkom bij B-Vida, hét bureau dat zich inzet voor werkgeluk, persoonlijke groei en organisatieontwikkeling. Onze missie is om jou en jouw organisatie te helpen de beste versie van jezelf te worden, zodat je geluk ervaart in werk én leven.We hebben geweldig nieuws, zijn al een tijdje online, maar toch delen we het nieuws nog een keer! 😊 We zijn trots om onze B-Vida Podcast aan te kondigen, waar we inspirerende gesprekken voeren met mensen die werk- en levensgeluk hoog in het vaandel dragen. Met inmiddels al 8 afleveringen online, nemen we je mee op een reis vol waardevolle inzichten, praktische tips en persoonlijke ervaringen. Vandaag interviewen we Malou Rompen: (99+) Malou Rompen | LinkedIn van de Holistische therapeut: de Holistische Therapeut (de-holistische-therapeut.nl)


In onze allereerste podcast duiken we dieper in het ontstaan van B-Vida en nemen we je mee in onze reis tot nu toe. We delen onze passie voor loopbaancoaching en waarom we geloven dat werkgeluk een sleutel is tot succes en tevredenheid, zowel voor individuen als voor organisaties.

Werkgeluk is meer dan alleen plezier hebben in je werk. Het gaat om voldoening, enthousiasme en motivatie die je voelt wanneer je bezig bent met taken die je inspireren en uitdagen. Maar werkgeluk is niet alleen een individuele zaak; het heeft ook een positieve impact op de organisatie als geheel.


Daarom kijken we bij B-Vida vanuit twee perspectieven: die van de medewerkers én die van de organisatie. Door deze samen te brengen en alle factoren te verbinden, kunnen we medewerkers begeleiden en organisaties ondersteunen in het bevorderen van werkgeluk.

Ontdek zelf hoe werkgeluk jou en jouw organisatie kan versterken!


Abonneer je nu op onze B-Vida Podcast en laat je inspireren door onze boeiende gesprekken. Luister naar onze eerdere afleveringen en laat je meevoeren op het pad naar een gelukkig en succesvol leven, zowel in werk als daarbuiten.

Bekijk onze website www.bvida.nl voor meer informatie en volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze nieuwste afleveringen en updates.
Samen werken we aan geluk in werken én leven!
3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page