Ik? Een loopbaancoach?

Zeker, juist nu!

Babette & Bianca zijn ook actief als Sterk in je werk coaches. Lees meer op: https://www.limburger.nl/cnt/dmf20210616_92768631  

Sterk in je werk is er voor iedereen die in zorg en welzijn werkt en hulp wil bij het nadenken over zijn of haar loopbaan. We zijn er ook voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken. Je krijgt in een persoonlijk gesprek met deze gratis loopbaancoach informatie over opleidingen, baankansen bij jou in de buurt, maar ook advies hoe je je werk in de zorg beter kunt organiseren. Sterk in je werk is onafhankelijk.

 

Er wordt geen informatie gedeeld met werkgevers.

Sterk in je werk, zorg voor jezelf biedt jou steun bij het zetten van de volgende stap in je werk.

 

Samen met een ervaren loopbaancoach in zorg en welzijn kijk je naar je situatie. Jullie kijken samen naar waar je goed in bent en waar je kansen op werk liggen. En wat je daar voor nodig hebt. Zoals het zoeken naar een goede werk/privébalans, je wens om in te stromen in de zorg in kaart brengen met een beroepentest. Of samen kijken naar een cursus, een opleiding of BBL-plekken. Dit doen we zonder kosten voor jou. Iets voor jou?

 

Meld je hier aan voor dit gratis traject.