Change isn’t easy, but I know you can!

 

Ik ben een mens, (stief)moeder, vrouw, dochter, zus, ondernemer, coach, (bege)leider en zet al mijn ervaring en kennis in om iedereen die wilt verder te helpen in hen persoonlijke, professionele en organisatie ontwikkeling.  

 

Ik ben gek op mijn gezin, servies en high tea’s, verder sport ik graag en ben ik een ondernemend mens. Ik ben gericht op het faciliteren van het proces en de inhoud, gekoppeld aan het resultaat van de coachee, gezin, het team en organisatie.

 

Mijn directe stijl, praktische instelling en humor zijn merkbaar tijdens de sessies. Ik doe de happy dance bij iedere kleine overwinning, stap en beweging die iemand maakt. Dit zorgt er nl. voor dat een mens niet “even” een succes behaald, maar bezig is met het (uit)bouwen van een solide basis voor de rest van het leven.  Ik haal veel voldoening uit het analyseren, samenstellen en uitvoeren van coaching trajecten voor het individu, teams en organisaties.

 

 Mijn kennis en ervaring als manager binnen verschillende organisaties in het bedrijfsleven en maatschappelijke domein en als HR adviseur op strategische niveau gecombineerd met passie voor mensen en  het leven zet ik me dagelijks in tijdens individuele, team- en organisatie trajecten.

 

Graag werk ik samen met gelijkgestemden die anders zijn ik. Samen bijdragen aan een toekomst voor degene die we coachen, onszelf en de generatie na ons.

 

Specialisaties: individuele coaching,  teamcoaching, organisatiecoaching, HR advies, organisatie inrichting,  Executive coaching, reintegratie, kindercoaching, (samengestelde) gezinscoaching

Keurmerk Noloc Erkend Loopbaanprofession