Binnen B-vida werken professionals  die alles in werking stellen om te zorgen dat het traject dat wordt ingezet, leidt tot het gewenste resultaat . Passie voor de mens, het gezin, organisaties en geloof dat verandering mogelijk is voor iedereen , drijft ons tot trajecten die effect hebben en resulteren in veranderingen in werk en leven.

Niet alleen gericht op verandering, steun, hulp en interventies tijdens een traject, maar ook daarna of beter gezegd juist daarna.

Het team van B-vida staat klaar om u, uw medewerkers en organisatie verder te helpen. We heten u van harte welkom.

 

Bianca, Babette en Sharina bouwen aan de toekomst voor vele individuen, gezinnen, teams en organisaties. Wij houden ons bezig met HR advies, coachen en organisatieadvies. Middels individuele coaching, teamcoaching, organisatiecoaching, bedrijfszorg, gezinscoaching, kindercoaching, trainingen, workshops en masterclasses helpen wij om resultaat te behalen voor jou, het team, het gezin, de organisatie en de maatschappij.

 

Als Limburgse vrouwelijke rolmodellen zetten wij ons eigen verhaal/ ervaring in tijdens ons dagelijks werk. Tevens bieden wij jaarlijks kosteloos een mentorschap aan voor vrouwen uit Parkstad aan die dit graag willen. Meer informatie hierover en de aanmeldingsprocedure via info@bvida.nl.

 

Wil jij ons beter leren kennen? Er is altijd een moment voor koffie / thee om kennis te maken en zelf te zien, horen of ervaren wat goed is of nodig is voor jou, jouw gezin, team of organisatie om te ontwikkelen. Plan een afspraak via info@bvida.nl