Goede en effectieve HR processen hebben grote invloed op het succes van organisaties. Werken vanuit het primaire proces, beschikbare middelen én bovenal mensen, zorgen voor een goede bedrijfsvoering en een organisatie waar mensen graag werken. Werken met de juiste mensen die passen bij de organisatie, mensen die zich inzetten en ontwikkelen. Vanuit deze visie bieden wij onze HR dienstverlening aan voor zowel organisaties die geen eigen HR-afdeling hebben, als voor organisaties die extra ondersteuning kunnen gebruiken.

 

Werkwijze

Samen maken we eerst een analyse van de onderdelen waarbij wij uw organisatie kunnen ondersteunen. Naar aanleiding van deze analyse kunnen wij een passend advies geven over welke dienstverlening het beste aansluit bij uw organisatie. Dit kan variëren van eenmalige ondersteuning tot een structurele inzet bij de HR-dienstverlening binnen uw organisatie.

 

Dienstverlening

Onze dienstverlening omvat een totaal pakket aan HR activiteiten, die zijn onder te verdelen in drie categorieën;

  1. instroom van personeel

  2. doorstroom en behoud

  3. uitstroom

 

Uiteraard leveren wij in overleg met u een maatwerk pakket van dienstverlening dat zo optimaal mogelijk aansluit wij de vraag en de organisatie.