Aanmelden gesubsidieerd traject

Al heel wat jaren zien wij dat coaching een positief effect heeft. Mensen weten beter wat ze willen, kunnen keuzes maken die bij hen passen, voelen zich beter en in een herstelproces ervaren ze een extra boost.

Coaching zou voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Dit is niet altijd zo en daarom bieden wij, vanuit verschillende kanalen, gratis trajecten aan voor de deelnemers. Afhankelijk van de subsidie voorwaarden kan er sprake zijn van een co -financiering (20 %)  van de werkgever of  het volledige coachingstraject is gratis.

Babette & Bianca zijn Sterk in je werk coaches in Limburg via Zorg aan Zet : www.sterkinjewerk.nl

Ook hebben wij vanuit B-vida de 45 + ontwikkeladviezen en NL Leert loopbaan- en ontwikkeladviezen aangeboden. Ook zijn per sector verschillende mogelijkheden zoals de bibliotheek ontwikkelcheque: https://www.bibliotheekwerk.nl/project/vraag-een-cheque-aan-voor-jouw-persoonlijke-ontwikkeling/ en zijn er ook mogelijkheden voor rijksambtenaren.

Ook voor organisaties zijn er verschillende subsidie mogelijkheden. Jaarlijks worden er subsidieregelingen verlengd of komen er nieuwe bij. Heb je interesse in coaching, neem altijd contact op om te horen of er een mogelijkheid is voor jou. De aanmelding is vrijblijvend en wij informeren je graag over de mogelijkheden voor jou.

Aanmelden

Bedankt voor het aanmelden